ODEA

Systema collectie

Systema Collectie, onze keukens op maat

Met de Systema-collectie van Snaidero kan je je nieuwe keuken personaliseren op maat. Elk model heeft een unieke identiteit en biedt tal van mogelijkheden op het vlak van inrichting zodat je optimaal kan genieten van je keuken. Systema is de keuze van esthetiek en ergonomie.

Way.

Way symboliseert de designkeuken met esthetische en stilistische zuiverheid zoals ontworpen door Snaidero. Dit model is een terugkeer naar de grondbeginselen van design dankzij zijn onafgebroken esthetische lijn. De sleutelwoorden zijn lineariteit en personalisatie. Met de Way kan je een keuken creëren die perfect in je leefruimte past.

Link.

Link staat voor een innovatieve keuken ontworpen door Andreucci en Hoisl. Het bijzonderheid aan dit model is dat het de mogelijkheid biedt om een cohesie te creëren tussen verschillende ruimtes van je interieur. Deze keuken biedt ook nieuwe oplossingen voor handige en esthetische berging.

Look.

Look valt op dankzij een eigentijds design dat getekend is door de Italiaanse ontwerper Michele Marcon. Met dit model kan je volledig vrij een keuken op maat samenstellen die bij je past. Look heeft een tijdloze esthetiek dankzij de strakke lijnen en zijn minimalistische inspiraties.

Loft.

Loft heeft een stedelijk karakter, gegeven door de Italiaanse ontwerper Michele Marcon. Je zal verliefd worden op deze keuken die verschillende materialen combineert, zoals glas, metaal of hout. Als je op zoek bent naar een industriële sfeer, dan zal de Loft keuken aan uw verwachtingen voldoen.

Opera.

Opera is geïnspireerd op de architectuur die de richtsnoeren gaf aan de Italiaanse ontwerper Michele Marcon. Deze tijdloze Italiaanse keuken combineert elegantie met een uitgesproken ergonomisch aspect. Het combineert materialen en accessoires waardoor het opvalt door zijn verfijning en lineariteit.