ODEA

Snaidero Keukens

Ontdek onze italiaanse keukencollecties

Open, gesloten of klein, de keuken is het echte hart van het huis. Ontwerp met ODEA een ingerichte keuken die precies op jou lijkt! Profiteer tijdens de creatie van uw keuken op maat van het advies en de opvolging van een designer-verkoper. Ze hebben boordevol ideeën om aan al uw wensen te voldoen!

Kies de collectie die je leuk vindt en ontdek onze keukenmodellen. Maak een afspraak in onze showroom om uw nieuwe keukenproject uit te werken.

« Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist. » Picasso

Snaidero Belgique

Snaidero's missie in België

Al 75 jaar lang is Snaidero, de uitmuntendheid van Made in Italy, geworteld in vakmanschap en de typische Italiaanse passie voor design.

Onze keukens, die over de hele wereld worden geëxporteerd, zijn unieke producten, een synthese van functionaliteit en duurzaamheid, gemaakt met kwaliteitsmaterialen en respect voor het milieu.

De missie van Snaidero is om design, uniciteit en stijl te combineren en haar klanten een keuken te bieden die steeds beter aan hun behoeften en eisen kan voldoen.

Een uniek keuken ontwerp

Het combineren van design, unieke stijl en duurzaamheid is al driekwart eeuw de dagelijkse inzet van Snaidero.

Wij creëren unieke designoplossingen en tijdloze stijliconen in de traditie van de grote Italiaanse meesters van het industriële design.

Onze aangepaste keukens zijn ontworpen door grote Italiaanse ontwerpers zoals Pininfarina, Massimo Iosa Ghini of Michele Marcon.

Duurzame aanpak

Het merk was een van de eersten in de designwereld die actie ondernam rond het thema duurzaamheid, met als doel een steeds efficiëntere en duurzamere woning te creëren, van de materialen die gebruikt worden voor de bouw van de keukens tot een milieuvriendelijk beheer in de productie-eenheid.

Naast deze duurzame benadering van schilderen. Snaidero heeft een fotovoltaïsch systeem geïnstalleerd op het dak van de productie-eenheid in Italië. Deze set zonnepanelen vermindert de koolstofvoetafdruk van de Italiaanse keukenproductie door het gebruik van hernieuwbare energie.

Verantwoordelijke productie

Ons doel is altijd geweest om uw wooncomfort te verbeteren, om de kwaliteit van de tijd en de ruimte die u aan koken besteedt te verbeteren. Een verbintenis en een pact van vertrouwen dat wij al meer dan 65 jaar nakomen door het ontwerpen en produceren van keukens die 100% Made in Italy zijn.

Onze keukens zijn dan ook gebaseerd op het principe van design, bedacht en op maat gemaakt, eco-verantwoordelijk wat betreft de gebruikte materialen en het productieproces.

Kortom, het resultaat van geavanceerde technologie gecombineerd met vakmanschap en aandacht voor detail. De ideale keuze en de concrete oplossing voor wie op zoek is naar een keuken die zich kan verhouden tot tijd en ruimte.

10 ans garantie snaidero

10 jaar garantie op uw keuken

Wij geven om de kwaliteit van uw keuken. Daarom hebben wij “Snaidero zonder zorgen: meubelgarantie” in het leven geroepen, het garantieprogramma voor uw keukenmeubelen.

Een oplossing die u 10 jaar absolute gemoedsrust zal geven. Deze wordt rechtstreeks door Snaidero aangeboden. Wanneer u uw nieuwe italiaanse keuken installeert, ontvangt u een code waarmee u uw Snaidero garantie kunt activeren.

Het enige wat u hoeft te doen is uw account bij Snaidero aanmaken en uw nieuwe Italiaanse keuken registreren. Volg deze link om uw garantie te activeren.

Heeft u een vraag?
Een keukenproject uit te voeren?