ODEA

Icone collectie

Icone Collectie, onze italiaanse high-end keukens

De Icone-collectie van Snaidero is een eerbetoon aan Italiaans Design. Elk model straalt een unieke persoonlijkheid uit die is ontworpen door grote Italiaanse designers, zoals Pininfarina. Onze creaties worden gekenmerkt door originele visuele elementen en bieden een breed aantal mogelijkheden tot maatwerk. Onze design keukens van Snaidero zullen je interieur tot leven brengen en je gasten verrukken.

Vision.

Vision biedt een uniek keukenontwerp van de Italiaanse designer Pininfarina. De keukenfronten hebben bijzondere vormen met profielen die fungeren als handgreep. Deze design elementen geven het Vision-model een perfecte geometrie die het een sterke identiteit geeft.

Ola.

Ola onthult een hoogstaand Italiaans design bedacht door de ontwerper Pininfarina. Dit model is geïnspireerd op het design van Italiaanse luxe auto’s. Deze harmonieuze keuken is een uiting van innovatie op het gebied van kleur, materiaal en concept. Een bijzondere creatie die de wereld van hoogwaardige keukens markeerde.

Frame.

Frame onderscheidt zich door een elegant design van de ontwerper Massimo Iosa Ghini. Dit model is de verfijnde uitdrukking van een klassiek hedendaagse keuken design met chique industriële accenten. Het bestaat uit ingelijste fronten met ingebouwde handgrepen voor een greeploze opening.

Kelly.

Kelly biedt een luxe keuken ontworpen door Massimo Iosa Ghini. Het zal voldoen aan uw wens om op te vallen met een elegant ontwerp dat klassieke design-elementen herinterpreteert in een eigentijdse vorm. Kelly bevat verfijnde details die het even elegant als functioneel maken.

Heritage.

Heritage presenteert een moderne keuken van de ontwerper Massimo Iosa Ghini. Dit model benadrukt natuurlijke materialen om warmte te brengen in uw keukenruimte. Heritage is een gezellige en moderne keuken met een typisch Italiaans design die het idee van classicisme en moderniteit samenbrengt in een harmonieus geheel.